Wolfgang lässt schön grüßen

üben, üben, üben

PASTE PALLAS POPOL VUH PIROL

Pirouette Pollux Olof Palme hövding Hylands hörna tjurade bunden med sin djupa sol Makade en mellanmålande stjärna. Småländska Tjurar och dess första kvigors församlings-hälsning skred fram. Till slut bad jag din efterföljande ande om att ta i tu tur-gudinnan som svarade idag Full i Fan-skapande fullföljande text Föl. SVAR IDAG just nu HÖR du innantill mellan-målets barndoms-kamrat med del falkens båda badar du i distans elegans sssssssssssssssssssssssssssssssolfjäder sotsvart LYSER UPP INUTI Annorlunda annorstäda LYRA Dig är dessa dagsrätt-fram kalla nu din själafrälsning Lagen hon talade gav du en spark Spårvägarna vaknar Själalagen om all TINGSRÄTTframförandens stam-farmor tog nu i min ande-släkt träffsäkra sol-lyrisk färsk sommar frisk vinters kung bore byter blod inombord utomhus under över under sin syn sy och nåla du denna stund om samma släkt träda in på samma kär och lek inom livs-tida torget Kärnkraftens kort Underbart är kort Kör upp Tärna BY Vännernas utbyte källare sju tjusiga tjuvar dig rånar dina juveler raka din haka hona mono ton Mescal Mescalito MESA PO Tami Inom Mecklenburg Vorpeommern findet ihr EUCH wieder GABE Lunge LYS lyssnar ni gemenskap i gemenskap stamfäders stam tavla tid tydlig TOLLARP TACKSAM TAGE DANIELSSON önskar januari släktens tur-gubbe REPERTOIRE Deutschland variabel Ölands-saga BLÅ JUNGFRU BLÅBÄRS Blus bygga snusa snopp galopp klockan timmen blåbärsstund själaresa i din mun SKÄL Kärl Karlavägen Kormor brygger bryggan bakom Lagen om all tings rätt LYRA släkt träda TOLV TIDIGA TIMHÅL håller din hand dina vingars landskap NU i åratal ny börjar du först älska inte förrän du begriper att du tills nu bara äter upp din del av KAKAN Pippi Långstrumps-Torte Es ist kein zugefallener Englischer Garten. Dein und Mein Herzen zugeweisend das der sozial demonstrant aus gewissen grund wasser fall schirmherren pa pah pachamama parade polis-sirener skjut vapen ut i vår hage VÅR VINDEN BÄR BLÅ KLOCKANS VITA VÄRLD SyD-VÄSTER UT I VÅR HÄSTENS ÅR Hingstens år drog sig snabbast tillbaka ta tur och TYRA TYSKA SLÄDE till Gunillas ÖDESHÖG Vem om ej svar här och nu av både Nikel och din far FÄRDENS KNYTE NÄVER stamfarfars mor både och i kvigan storstomme stumt slida kniv OLOF PALME är fort farande i liv I LIV OCH Landskapsblomman DU NU HÄR BÄR JORDGUBBENs SLÄKTTRÄD GRANEN BARNEN KOTTAR STORA FÄRG Finn FEMTON KILO FEL Vackert Väder Flitiga Lisa Lao Tse LUND UNIVERSAL

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

%d Bloggern gefällt das: